Skip to content

Producten

AlleenThuis heeft verschillende producten voor verschillende niveaus van beveiliging. Hieronder vindt u een overzicht van de producten en de kosten.

Basisset met bedsensor

Deze sensor is de basis van AlleenThuis. Plaats hem onder het bed en zie wanneer er in of uit bed gestapt wordt. Een simpele maar zeer doeltreffende manier om een oogje in het zeil te houden zonder de privacy te schenden.

€ 199,-

Alarmknop optioneel

Met de alarmknop kan op elk moment om hulp geroepen worden. Met een druk op de knop ontvangt de beheerder van het systeem direct een melding op de telefoon. Er is geen koppeling met een centraal systeem zodat er geen extra kosten zijn verbonden aan het gebruik. Wederom een simpele oplossing die echt helpt.

€ 49,-

Bewegingssensor  – optioneel

Voor extra zekerheid kunnen er ook sensoren worden geplaatst bij de deur van het toilet of de badkamer. Deze zien of er iemand de ruimte binnengaat en hoe lang de persoon er blijft. Te lang geen beweging? Of juist veel te lang beweging? Dan krijgt de beheerder een melding.

€ 149,-

Maandelijkse kosten

Om AlleenThuis te kunnen gebruiken, moet u gebruik maken van een maandelijks abonnement. De kosten voor dit abonnement zijn € 19,99 per maand. Voor dit bedrag kunt met 3 personen gebruik maken van het systeem: een beheerder en twee extra familieleden / verzorgers.  

Het abonnement is maandelijks opzegbaar dus u zit nergens aan vast.

Nu 30 dagen vrijblijvend uitproberen

Wilt u AlleenThuis een maand lang proberen? Dat kan! De eerste maand kunt opzeggen wanneer u maar wilt. Wij zullen het volledige aankoopbedrag dan aan u retourneren. Zo kunt u het eerst rustig even uitproberen. En vergeet u om op te zeggen, dan zit u nergens lang aan vast. AlleenThuis is namelijk maandelijks opzegbaar.